قائم مقام وزير بهداشت با اشاره به برخي آمار و ارقام در زمينه حوادث ترافيکي، گفت: حوادث ترافيکي در کشور ما سومين عامل مرگ و مير هستند و در هر 33 دقيقه يک نفر در کشور ما فوت مي‌کند.

به گزارش ايسنا، دکتر ايرج حريرچي در نخستين جشنواره کشوري پيشگيري از حوادث و سوانح با بيان اينکه 6.48 درصد از توليد ناخالص ملي ما صرف عوارض حاصل از حوادث طبيعي مي‌شود، گفت: از هر 15 توماني که توليد مي‌کنيم يک تومانش را براي حوادث ترافيکي از دست مي‌دهيم. همچنين سالانه 39 ميليارد دلار از درآمد ملي ما به صورت مستقيم و غير مستقيم به دليل حوادث و سوانح ترافيکي از بين مي‌رود.

وي ادامه داد: متاسفانه در هر 33 دقيقه يک نفر در کشورمان به دليل حوادث ترافيکي فوت مي‌کند و 20 برابر اين تعداد نيز مصدوم مي‌شوند. ايران از نظر آسيب‌هاي ناشي از حوادث ترافيکي در رتبه هشتم قرار دارد و قبل از ما شش کشور آفريقايي و يک کشور آسيايي است که وضعيت‌شان از ما بدتر است.

حريرچي با بيان اينکه البته اقدامات مناسبي هم در اين حوزه انجام شده است، گفت: ‌در سال 84، 27 هزار و 800 نفر فوتي ناشي از حوادث ترافيکي داشتيم، اما اين تعداد در حال حاضر به 15 هزار و 932 نفر رسيده است. همچنين در گذشته حوادث ترافيکي عامل دوم مرگ و مير در کشورمان بوده‌اند، اما اکنون عامل سوم مرگ و مير در کشور محسوب مي‌شود. بنابراين هنوز راه زيادي براي بهبود شرايط داريم.

قائم مقام وزير بهداشت با بيان اينکه در سال گذشته 496 هزار مورد اعزام آمبولانس براي حوادث و سوانح ترافيکي داشتيم، گفت: همچنين 12 هزار و 600 مورد اعزام آمبولانس به ماموريت‌هاي ويژه که داراي سه کشته يا پنج مصدوم هستند، داشته‌ايم. همچنين در سال گذشته 768 هزار نفر مصدوم ترافيکي را در بيمارستان‌هاي کشور بستري کرديم و 1189 ميليارد تومان فقط هزينه صورتحساب بيماران مصدوم شده است.

وي با بيان اينکه 70 الي 90 درصد از عوامل مرگ و مير در جاده‌هاي کشور عوامل انساني مانند صحبت کردن با موبايل، انحراف به چپ و . است، گفت: بر اين اساس کمتر از 10 درصد از تصادف‌هايمان در نقاط حادثه‌خيز اتفاق مي‌افتد و اين موضوع اهميت آغاز آموزش‌هاي مرتبط در اين زمينه را پيش از مدرسه نشان مي‌دهد.

حريرچي بر وم مطالعه و شناسايي دقيق عوامل آسيب، آموزش و اشاعه فرهنگ صحيح بهره‌گيري از تکنولوژي‌هاي مدرن تاکيد کرد و گفت: تدوين پيوست سلامت براي ورود هر تکنولوژي، بازدارندگي قوانين، همراهي و مساعدت حوزه‌هاي حاکميتي از جمله اقدامات لازم براي مقابله و پيشگيري از حوادث و تصادفات ترافيکي است. از سوي ديگر بايد توجه کرد که سوانح عمدي مانند خودکشي و ديگرکشي هم در کشور از مسائل بسيار مهمي هستند که بيش از حوادث طبيعي در کشور جان افراد را به خطر مي‌اندازند.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : حوادث ,ترافيکي ,کشور ,هزار ,اينکه ,همچنين ,حوادث ترافيکي ,بيان اينکه ,ترافيکي داشتيم، ,سوانح ترافيکي ,دليل حوادث ,مورد اعزام آمبولانس
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بهبود بخشی محیط مدرسه کلیپ بروز بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. Heather Tom هر چی بخوای هست mojgan.abed7 « مجتمع گلچین یزد » "بیمرانان"